ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!


Kαθημερινά ο Λαός της χώρας μας νιώθει τις επιπτώσεις των εκατοντάδων οικονομικών μέτρων, που αποφασίζει η κυβέρνηση σε βάρος των οικονομικά ασθενέστερων.

Σε τραγική κατάσταση έχουν περιέλθει οι πολίτες μετά τις αποφάσεις των κυβερνώντων για αύξηση της συμμετοχής στην αγορά φαρμάκων, στην αύξηση της συμμετοχής για την πραγματοποίηση παρακλινικών εξετάσεων κ.λ.π.

Επίσης η επιβάρυνση των πέντε ευρώ για την «προσέγγιση» στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων , επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο τους ασφαλισμένους και μη.
Πρόσφατα αποφασίστηκε η επιβολή πέντε ευρώ για όσους θα «προσεγγίσουν» τις μονάδες παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας!!!    

Η διάλυση της δημόσιας υγείας προχωρά με αυξανόμενους ρυθμούς, φέρνοντας σε απόγνωση χιλιάδες ασφαλισμένους και ιδιαίτερα ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας.

Η «Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Ερέτριας» στη προσπάθειά της να συμπαρασταθεί και να βοηθήσει τους συμπολίτες μας με κάθε τρόπο αποφάσισε να πραγματοποιήσει   «συμβολική κατάληψη», των εκδοτηρίων εισιτηρίων, των εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου Χαλκίδας την Δευτέρα 07/04/2014 και ώρα 9,00 π.μ.

Καλούμε κάθε ενεργό πολίτη, σύλλογο, κίνημα, δημοτική παράταξη να συμμετέχουν στην κινητοποίηση της κίνησής μας και να ενώσουμε τις δυνάμεις στον κοινό αγώνα για δωρεάν υγεία για όλους!

Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Ερέτριας