Λάβαμε Σήμερα στο mail μας και δημοσιεύουμε το παρακάτω μήνυμα του συμπολίτη μας Παντελή Γιαμαρέλου: 


Αγαπητοι συνδημότες του Ωρωπού

Ηδη από τις 18/1/2013 τόσο ο γιατρός Δημήτρης Αντωνίου, εκείνος στην Χαλκίδα, όσο και ο υπογράφων καταθέσαμε μηνύσεις κατά του Ευαγγέλου Βενιζέλου για Εσχάτη Προδοσία για κακουργηματικές πράξεις που ο ίδιος ομολόγησε ότι έχει διαπράξει (άρα δεν υπάρχει περίπτωση ανακριτής ή Εισαγγελέας να μην υποχρεούται να τις εξετάσει)

πιό κάτω θα βρείτε το δοκίμιο του κειμένου της αναφοράς που υπέβαλα στις 18/1/2013 το μεσημέρι στο Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού και το βράδυ (20.30’) στην ΓΑΔΑ, Διευθ. Κρατικής Ασφαλείας, κατά του Ε. Βενιζέλου για Εσχάτη Προδοσία, παράβαση νομοθεσίας περι κρατικών απορρήτων, παραβαση υπηρεσιακού απορρήτου, διαταραξη ειρηνης πολιτών, απειλές κατα του πολιτεύματος κλπ.

Οι σχετικοί αριθμοί πρωτοκόλλου έχουν ως εξής:
1.               Τ.Α. Ωρωπού 1034/2/1/18-1-2013  παρελήφθη περί ώρα 14.30 και μετά από εντολή της Εισαγγελίας Αθηνών θα διαβιβασθεί υπηρεσιακά στις 21/1/2013
2.              ΓΑΔΑ, Διευθ. Κρατικής Ασφαλείας, 1016/53/19/18-1-2013, παρελήφθη στις 20.30 και μετά από εντολή της Εισαγγελίας υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι υπήρξε μεθόδευση καθυστέρησης αποστολής της στην Εισαγγελία για την οποία και θα προβώ σε αναφορά προς κάθε αρμοδία Αρχή για διερεύνηση και απόδοση ευθυνών για την καθυστέρηση ενεργοποίησης των διαδικασίων για την έρευνα στην οικία του μηνυθέντος, την αφαίρεση από αυτόν των Κρατικών Στρατιωτικών Απορρήτων υλικών και την άμεση σύλληψη του ως υπόπτου για ενέργειες κατά του Πολιτεύματος κατά σαφή και ρητή ομολογία του.

Το δοκίμιο της αναφοράς ακολουθεί και όποιος συμπολίτης επιθυμεί μπορεί να αντικαταστήσει το όνομά μου με το δικό του και να υποβάλλει και εκείνος την αναφορά αυτά στο Α.Τ. της περιοχής τους ή στην ΓΑΔΑ ή την ΕΥΠ.

Με τιμή
Παντελής Γιαμαρέλλος
ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Τηλ.: 


ΤΟΠΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Προς την Προϊσταμένη Εισαγγελίας Αθηνών
Διά του  Εισαγγελέως της περιοχής σας
            Τ.Α. (της περιοχής σας)
            ( ή ΓΑΔΑ Διευθ. Κρατικής Ασφαλείας, αν θέλετε για πιό άμεσες ενέργειες)

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ,ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ, ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΛΠ

Αξιότιμη κυρία Εισαγγελέα,

Δια της παρούσης κατεπειγούσης μηνύσεως η οποία αφορά θέματα Εθνικής Ασφαλείας και απειλών επί του Πολιτεύματος  σας γνωρίζω, με βάση όσα το άρθρο 232 του Π.Κ. (παρασιώπηση εγκλημάτων) με υποχρεώνει, ότι στην συνεδρίαση της 17/1/2013 της Ολομελείας της Βουλής των Ελλήνων για συζήτηση σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής ο βουλευτής του πολιτικού κόμματος ΠΑ.ΣΟ.Κ. και αρχηγός του κόμματος, αλλά μη μέλος της Κυβερνήσεως, Ευάγγελος Βενιζέλος του Βασιλείου, γνωστής διαμονής ή χώρου εργασίας Αθήνα, Ιπποκράτους 22, Τ.Κ. 10680 τηλ: 210 3665378-9, FAX: 210 3665092 και φυλασσόμενος και από δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, άρα κατά 24ωρο γνωστής διαμονής και εργασίας στην Ελληνική Αστυνομία, ο ίδιος και αυτοβούλως προέβει στις εξής δηλώσεις οι οποίες έχουν καταγραφεί στα γραπτά και οπτικοακουστικά πρακτικά της Βουλής και αναφέρουν τα εξής: «"Μου λέτε γιατί πήρα αντίγραφο της λίστας στο σπίτι μου. Γιατί να μην το πάρω; Μήπως δεν έχω ψηφιακή φωτοτυπία των αμυντικών σχεδίων της χώρας από τη θητεία μου στο υπ.Άμυνας; Βεβαίως και έχω. Πώς πήγαινα στο ΚΥΣΕΑ και στο ΝΑΤΟ;"πηγή http://logioshermes.blogspot.com/2013/01/usb_18.html
Ενώ στην συνέχεια  βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν  ρωτώντας τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο γιατί τα πήρε και τι τα χρειαζεται.
Με το γνωστό , ειρωνικό και συνάμα σκωπτικό ύφος, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι τα φυλάει «για το πραξικόπημα όταν ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την πλειοψηφία και θα πάρει την εξουσία.»
Το βίντεο των πιό πάνω, από το τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής έχει αναρτηθεί και στον πιό κάτω διαδικτυακό χώρο:

Από τα πιό πάνω συνάγεται ότι ο εν λόγω βουλευτής και αρχηγός κόμματος έχει πλέον καταστεί ύποπτος τέλεσης αδικημάτων ή έχει εκδηλώσει ΡΗΤΑ και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πρόθεση για παράβαση του Ποινικού Κώδικα και παράβασης και σχετικών άρθρων του Ελληνικού Συντάγματος αλλά και των υποχρεώσεων που έχει ο αποδέκτης και χρήστης άκρως απορρήτων στοιχείων που αφορούν την Εθνική Ασφάλεια του Ελληνικού Κράτους.
Κατά την άποψη εμού του μηνυτή και ενδεικτικά αναφέρω:
Τα άρθρα του Π.Κ.
1.              Αρ. 134  παρ. 1, περ Β, υποπερ. α(μικρό) και β(μικρό),
2.              Αρ. 135
3.              Αρ. 136
4.              Αρ. 146α
5.              Αρ. `47
6.              Αρ. 190
7.              Αρ. 186α
8.              Αρ. 192
9.              Αρ. 195
10.            Αρ. 202
11.            Αρ. 252
12.            Αρ. 253
13.            Αρ. 370Β (για εφαρμογή των προβλεπομένων στα αρθ. 146 & 147)
14.            Αρ. 370Γ
Υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με την εγκύκλιο 4/2012 της Εισαγγελίας Αρείου Πάγου υπάρχει υποχρέωση άμεσης σύλληψης και οδήγησης βουλευτών που τελούν πλημμελήματα και κυρίως κακουργήματα με την διαδικασία του Αυτοφώρου ορίζοντας μάλιστα στην προτελευταία παράγραφο της Εγκυκλίου ότι « η ανωτέρω οριοθέτηση της μεταχειρίσεως των βουλευτών, αφορά βουλευτές οποιουδήποτε πολιτικού κόμματος και για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αξιόποινη συμπεριφορά» αποκλείοντας κάθε εικασία για εφαρμογή της Εγκυκλίου σε ορισμένες μόνο δραστηριότητες ή καθήκοντα των βουλευτών.Παράλληλα επιστήω την προσοχή σας στο ότι οι δηλώσεις του μηνυομένου δεν αφορούν πολιτικές του επιλογές άρα δεν υπάρχει θέμα εφαρμογής της ασυλίας όπως προβλέπει το άρθρο 61 του Συντάγματος περί ακαταδιώκτου των βουλευτών για πολιτικές τους αποφάσεις οι επιλογές.

Συντρέχουν όμως λόγοι για δίωξη του μηνυομένου για παράβαση των οριζομένων για την διαχείριση εκ μέρους του Κρατικών Στρατιωτικών Απορρήτων και Ακρως Απορρήτων εγγράφων και ηλεκτρονικών δεδομένων, παράβαση των άρθρων του Π.Κ. για Εσχάτη Προδοσία, παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου, αντιγραφή στοιχείων για χρήση σε παρανομες ενέργειες με δήλωση δόλου, προκληση ανησυχίας ή τρόμου σε Ελληνες πολίτες  με απειλές για πραξικόπημα και διάλυση της Δημοκρατίας, του πολιτεύματος και την ειρήνης του Κράτους, έμμεση πρόσκληση και προσφορά σε εκτέλεση κακουργήματος , πιθανή κατάρτιση ένοπλης ομάδας με σκοπό την διάλυση της Δημοκρατίας και της απόφασης της Λαϊκής εντολής για σύσταση κυβερνήσεως μετά από εκλογικό αποτέλεσμα και άλλα.  Τα πιό πάνω αναφέρονται ενδεικτικά και φρονώ ότι η Εισαγγελία σας επιβάλλεται να εξετάσει σε βάθος τις δηλώσεις του προσώπου αυτού και να επιβάλλει τις απαραίτητες κυρώσεις και ποινές φυλάκισης, κάθειρξης και έκπτωσης από πολιτικό αξίωμα και στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων μετά από την σωστή και δίκαια δίκη του κατηγορουμένου.

Για τους πιό πάνω λόγους και με βάση την υποχρέωσή μου από το αρ. 232 του Π.Κ. αλλά και την υποχρέωση κατ’ εγκληση ενεργοποίησης των διαδικασιών για δίωξη του μηνυομένου για όσα από τα αρθρα του Π.Κ. αυτό προβλέπεται

ΖΗΤΩ

Την άμεση σύλληψη με την διαδικασία του αυτοφώρου όπως προβλέπεται για τα κακουργήματα και τις όποιες άλλες παράνομες και αντισυνταγματικές ενέργεις  έχει αποδεδειγμένα πλέον τελέσει ο μηνυόμενος .


Υπενθυμίζω δε και τις υποχρέωσεις της Εισαγγελίας σας για άμεση ενεργοποίηση των μηχανισμών σύλληψης και δίωξης του μηνυομένου με βάση και τα όσα το αρ. 239Β περί κατάχρησης εξουσίας ορίζει σε περιπτωση μη δίωξης του μηνυομένου και την σαφή, ρητή και συγκεκριμένη υποχρέωσή σας για ενεργοποίηση των οριζομένων από την Εγκύκλιο 4/2012 του Αρείου Πάγου.
Ο μηνυτής

(το ονομα και επώνυμό σας)
Το μπαλάκι πλέον είναι στο τερραίν σας.  Τώρα πιά αποφασίζετε αν θα συνεχίσετε απλώς να φωνάζετε και να δακτυλογραφείτε από τον καναπέ σας ή επιτέλους θα κάνετε κάτι.
Βάλτε τα ονόματά σας στο κείμενο, εκτυπώστε το και καταθέσετέ το στην Εισαγγελία της περιοχής σας ή στο Αστυνομικόπ Τμήμα ή καλύτερα στο Τμήμα Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής σας ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ να το διαχειριστούν ως ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ αφού αφορά την Κρατική Ασφάλεια και την ασφάλεια του Πολιτεύματος την στιγμή που υπάρχει σαφής ομολογία σχετικού αδικήματος αλλά και εκδήλωση πρόθεσης και προπαρασκευαστικών ενεργειών για ενέργειες κατά του πολιτεύματος.

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Ευχαριστώ
Παντελής Γιαμαρέλλος