ΟΙ αστοί τρομάξανε και κάστρα φτιάξανε...

πηγή: TVXS
ελλείψει κόσμου και κάτω από πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας, πραγματοποιήθηκε η στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου.
Η λεωφόρος Αμαλίας είναι αποκλεισμένη από το ύψος του Ζαππείου μέχρι την οδό Βασιλέως Γεωργίου, ενώ η παρουσία αστυνομικών είναι πολύ έντονη σε όλο το μήκος των οδών Αμαλίας και Πανεπιστημίου. Το ελικόπτερο της αστυνομίας περιπολεί από αέρος, ενώ πλήθος κόσμου είναι συγκεντρωμένο κατά μήκος της οδού Πανεπιστημίου.
Το κέντρο της Αθήνας θυμίζει φρούριο καθώς έχουν τοποθετηθεί εκατοντάδες κιγκλιδώματα κατά μήκος των Λεωφόρων Αμαλίας και Πανεπιστημίου ενώ ο αστυνομικός έλεγχος στους γύρω δρόμους είναι εξονυχιστικός.
Η πρόσβαση στο σημείο όπου έχει στηθεί η εξέδρα των επισήμων επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν ειδική πρόσκληση ή διαπίστευση ενώ θα ακολουθείται η αυτόφωρη διαδικασία για όποιον επιχειρήσει να διακόψει την παρέλαση. Σε επιφυλακή βρίσκονται και εισαγγελείς.
Ταυτόχρονα ισχύουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Συγκεκριμένα, απαγορεύεται η στάση και στάθμευση, ενώ σταδιακά διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις λεωφόρους, οδούς και πλατείες.
Κλειστοί παραμένουν από το πρωί της Κυριακής και οι σταθμοί του μετρό σε Ακρόπολη, Σύνταγμα και Ευαγγελισμό.
πηγή: TVXS 

Παρά την προτοφανή προσπάθεια τρομοκράτησης πολλοί  ενεργοί πολίτες σαν και εμάς σε όλη την Ελλάδα ύψωσαν το ανάστημα τους ενάντια στα χαράτσια κάθε είδους και έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τις τοπικές κοινωνίες
Στην Βέρια 
Στα Τρίκαλα 

Στο Αργος 

Στο Νάυπλιο 


Καί στον Ωρωπό
(αντιγράφουμε απο το Blog της "Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων & Κατοίκων Β.Α. Αττικής Ενάντια στα Διόδια" )

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ... ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ !Την παρέλαση άνοιξαν σήμερα στον Ωρωπό μέλη των κινημάτων ενάντια στα χαράτσια και ενάντια στα διόδια που έγιναν δεκτά με  Ιδιαίτερο ενθουσιασμό και με  παρατεταμένο χειροκρότημα από το πλήθος του κόσμου που συμμετείχε, καθ' όλη τη διάρκεια της παρέλασης .
ΟΧΙ ΑΛΛΗ «ΣΩΤΗΡΙΑ»

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ