Δελτίο Τύπου
Απολογισμός συνάντησης ενημέρωσης στην Νέα Πολιτεία Ωρωπού 

Στις 22 Δεκεμβρίου και μετά από επιθυμία και πρόσκληση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέας Πολιτείας, τον οποίο και ευχαριστούμε για αυτό,  έγινε ενημέρωση των συνδημοτών της περιοχής από μέλη της Επιτροπής Πολιτών «ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ».

Οι συμπολίτες μας ενημερώθηκαν για τις κινήσεις και τις ενέργειες της Επιτροπής, τον τρόπο με τον οποίο και εκείνοι μπορούν να αντιδράσουν στο «χαράτσι της ΔΕΗ» και να προσβάλλουν με τον τρόπο τους το παράνομο αυτό μέτρο ενώνοντας έτσι και την δική τους δύναμη με αυτή των άλλων πολιτών του Δήμου Ωρωπού.
Απαντήθηκαν πολλές απορίες, δόθηκαν οδηγίες και οι πολίτες της Νέας Πολιτείας έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο και την δική τους επιθυμία και θέληση να προσφέρουν με την δική τους συμμετοχή ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στην Επιτροπή Πολιτών «ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ» αφιερώνοντας και τον δικό τους χρόνο και την δική τους ενέργεια σε αυτή.
Στην εκδήλωση υπήρχε ενημέρωση και για τον κοινό αγώνα και ενάντια στο χαράτσι των Διοδίων από εκπρόσωπο και αυτής της προσπάθειας που μας βρίσκει συναδέλφους και συναγωνιστές.

Όλοι μαζί ενωμένοι θα κάνουμε την διαφορά και θα ανατρέψουμε όσους μας αντιμετωπίζουν σαν άβουλα πρόβατα για εκμετάλλευση και σφαγή

ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

Επόμενή μας συνάντηση ενημέρωσης την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011, στις 19.00 στο Πνευματικό Κέντρο Μαρκοπούλου Ωρωπού το οποίο ευγενικά μας προσφέρει ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Λάμπρου, τον οποίο και ευχαριστούμε,  τασσόμενος αρωγός της Επιτροπής σύμφωνα και με την απόφαση του Δημ. Συμβουλίου Δήμου Ωρωπού στις 8/12/2011.